A majdnem 100 éve alapított William Hill egyike a világ legnépszerűbb fogadóirodáinak, és mind a mai napig állandó szereplője a fogadási iparágnak. Első osztályú fogadási szolgáltatást kínálnak számos sportágban, a széles körű fogadási, és élő fogadási kínálatuk pedig általában felülmúlja a versenytársakét.

A kezdőlap továbbra is egy kissé kaotikus az itt megtalálható linkek, és menük magas száma miatt. Ennek ellenére a honlap többi része jól strukturált, és az élő stream-ekre kattintva számos sportot figyelemmel követhetünk.

A William Hill napjaink egyik legizgalmasabb online szerencsejáték márkája a piacon.

Új ügyfeleknek szóló ajánlatok:

A sportfogadásban jelenleg nincs semmilyen bónusz ajánlat.

Háttér:

Amennyiben egy nagy tapasztalattal rendelkező fogadóirodát kellene megneveznünk, mindenképpen a William Hill jutna először eszünkbe. A céget eredetileg 1934-ben alapították, és ahogy a legnagyobb konkurensnek számító Ladbrokes, a William Hill is több mint 2000 hivatalos irodát üzemeltet az Egyesült Királyságban. Az irodáikon és online elérhetőségeiken túl, a William Hill telefonos fogadási rendszert is üzemeltet, ügyfeleik száma pedig már meghaladja az ötszázezret.

A William Hill az egyik legmegbízhatóbb fogadási márka a piacon, 2002-ben még a Londoni Értéktőzsdére is bevezették. A vállalatnak jelenleg 18000 alkalmazottja van Nagy-Britanniában, Írországban, Gibraltárban, Izraelben és Bulgáriában. 2009-ben a sportfogadási szekció a kedvezőbb adózási lehetőségek miatt Nagy-Britanniából Gibraltárba költözött, ezáltal több millió fontot megspórolva évente.

Oddsok és piacok:

A William Hill abból a szempontból hasonlít a Ladbrokes-hoz, hogy különös figyelmet szentel a labdarúgásnak, és a lóversenynek. Tekintettel arra, hogy nagy számú hivatalos irodát üzemeltet, a William Hill online odds-ai óvatosabbak, mint a bet365-nél, vagy a Paddy Power-nél. Ennek ellenére általában lehetőség van nagyobb összegeket is megjátszani, mivel nincsenek limitek. A Hill a magas oddsokkal inkább az esélyteleneket tiszteli meg, mint a favoritokat, legyen szó akár labdarúgásról, akár teniszről.

A labdarúgás és a lóverseny az a két sportág, amely központi szerepet játszik az irodánál, néha több mint 100 fogadási lehetőséget kínálva egy időben. Szinte már túl bő a góllal kapcsolatos fogadási piacok száma, ráadásul többségük az élő fogadási kínálatban is szerepel. Ezzel párhuzamosan a William Hill az élmezőnybe tartozik, és versenyképes a lóverseny szolgáltatásai alapján is. A sportkínálatuk, amely magába foglalja többek között a teniszt, a kosárlabdát, és a krikettet, szintén mély benyomást tesz az emberre.

Honlap:

A William Hill honlapja tetszetős és gyors. A cég a közelmúltban döntötte el, hogy lehetővé teszi a mérkőzések játékideje alatti élő fogadást is, amely tekintve hogy minden eddiginél többen választják a fogadás ezen formáját, nem egy rossz ötlet. Az élő fogadási szekció lenyűgöző, mindig figyelemmel lehet követni, hogy éppen milyen eseményre milyen piacokon lehet fogadni. E cikk írása idején a Hills éppen 555 piacot kínált, amely igazán versenyképes. Megvan a lehetőség arra, hogy egyszerre láthassunk minden olyan sportágat, amelyre élőben lehet fogadni, de választhatjuk a legördülő menüt is.

Rengeteg egyéb információ is megtalálható a honlapon, a különböző sportok például két vízszintes menüben vannak felsorolva. Az első olyan fontosabb sportágakat tartalmaz, mint a lóverseny, a tenisz, a labdarúgás, és a krikett, míg a második azokat a sportágakat, amelyek irányában várhatóan kisebb érdeklődés mutatkozik. Ezeken kívül találunk még egy vízszintes menüt, amely a William Hill által nagy számban elérhető élő stream-eket mutatja. Nézhetünk többek között labdarúgó-, tenisz-, és kosárlabda-mérkőzéseket, de a WHTV számos egyéb sportot, mint például a lóversenyt is eljuttatja hozzánk.

Ügyfélszolgálat:

Bár nincs világosan feltüntetve a William Hill honlapján, amennyiben a Segítség (Help) linkre kattintunk az oldal tetején, 170 Gyakran Ismételt Kérdés (FAQ) között kereshetjük meg a választ arra, amire kíváncsiak vagyunk. Szintén lehetőség van a kapcsolatfelvételre élő chat, e-mail, vagy telefon segítségével. A hét valamennyi napján 24 órán keresztül elérhetőek, kérdéseinkre pedig elég gyorsan választ kaphatunk attól függetlenül, hogy éppen milyen napon, vagy milyen napszakban tesszük azt fel.

Tippek:

Nagyon könnyű, és felhasználóbarát felület.
Jó hírnév, ami a biztonságot, és az erős alapokat illeti.
Az élő stream-ek ingyenesen elérhetőek valamennyi William Hill felhasználó számára.
A fogadási kínálatok sokszínűsége lenyűgöző.

Amit hiányolunk:

Annak ellenére, hogy a William Hill rendszeresen frissíti honlapját, összességében még mindig elég zavaró.

Sokkal átláthatóbb lenne, ha a sportágak a lap bal oldalán lévő menüben szerepelnének, nem pedig a lapok tetején.

15.000 FT KEZDŐ BÓNUSZ

MELYIK A KEDVENC FOGADÓIRODÁJA?

Kérjük csak akkor szavazzon egy fogadóirodára, ha személyes tapasztalata is van.

VoteResults