Az Unibet jelenlegi akciója alapján minden újonnan regisztráló ügyfél egy legfeljebb 2000 Fontos bónuszt kap. Annak érdekében, hogy igénybe vehesse az ajánlatot nem kell mást tennie, mint regisztrálnia az Unibet honlapján, majd 10 Fontot befizetnie a számlájára. Ezután helyezze át a befizetett összeget az Unibetes Kaszinó számlájára. Az összeg ezután megduplázódik (maximum 20 Fontig). Például ha először 3000 Fontot fizet be számlájára, 3000 Font Bónuszra tarthat igényt. Kérjük vegye figyelembe, hogy az ajánlat csak limitált ideig vehető igénybe, és csak új ügyfelekre vonatkozik. Csapjon le az ajánlatra!

Teljes bemutatás

Több mint 1 millió ügyfelével az Unibet a világ egyik legnagyobb fogadóirodája. Hatalmas európai piaccal, és a termékek széles körével rendelkeznek. A honlapjuk folyamatosan növekszik, nemrégiben pedig egy profi kerékpárcsapatot vásároltak meg, amely mostantól a cég nevét viseli – Unibet Cycling Team.

Az Unibet legfőbb piaca Skandinávia (különösen Svédország), ahol a cég jelentős növekedést produkált az elmúlt években. Az Unibetnél gyakorlatilag minden olyan játék és termék megtalálható, amelyet egy fogadóirodától elvárhatunk, a legutóbbi újítás a Bingo.

A honlap 26 nyelven érhető el, de az Unibet nem csak emiatt különbözik az átlagtól. Két angol nyelvű verziót kínálnak például, egyet az Egyesült Királyságban, egyet pedig Liverpoolban. Ez utóbbinak az az oka, hogy az Unibet a Liverpool FC hivatalos fogadási oldalának üzemeltetője, így amennyiben nem kedveli a Vörös Ördögöket, kerülje az oldalt! A két verzió üzemeltetője ettől függetlenül ugyanaz, így semmilyen opció nem hiányozhat.

Az Unibet weboldala könnyen áttekinthető, felhasználóbarát. Bár rengeteg információ jelenik meg egyszerre, a különböző színek és a helyközök jól elkülönítik az egyes részeket, nagyon jól elrendezett az oldal.

A vizsgálat idején 3500 lehetséges fogadást találtunk az oldalon, és ezen fogadások mindössze harmada volt labdarúgással kapcsolatos. Bár ez még mindig nagyon magas szám, ettől függetlenül azok is találhatnak izgalmas lehetőségeket, akik nem kedvelik annyira a labdarúgást. Az oldal nagyon jól megtalálta az egyensúlyt a két fajta fogadó között. Szintén figyelemreméltó az élő fogadások kiemelése, amely azonnal tájékoztatja a felhasználót, hogy mit is várhat az oldaltól.

Bár Lottó és Bingó még nincs az oldalon, a Kaszinó, a Póker és a Játékok nagyon igényesen vannak kialakítva.
Az Unibet oldalán az ügyességi játékok széles választéka várja a felhasználókat, a Tetrisztől a Breakout-on keresztül a Pool-ig. Amennyiben még ez sem lenne elég, akár még kaparós sorsjegyekkel is játszhatunk.

Jelenlegi ajánlatok

Bár az Unibet oldalán semmi nem utal arra, hogy bármilyen aktuális ajánlatuk lenne, megerősíthetjük, hogy különböző bónuszok várják az új ügyfeleket.

További jellemzők

Sok oldalhoz hasonlóan az Unibet is lehetővé teszi az oldal használatát mobiltelefonon keresztül. Az oldalon szintén megtalálható az eredménykövető, és a statisztikai részleg.

Azok a felhasználók, akik jelentős mennyiségű Póker Pontot gyűjtenek, érdekesnek találhatják az Unibet Shop-ot. A retró focis felsőktől kezdve a barbecue felszerelésen át az elektronikai cuccokig nagyon sok olyan terméket találhatunk, amely játékra fog ösztönözni.

15.000 FT KEZDŐ BÓNUSZ

MELYIK A KEDVENC FOGADÓIRODÁJA?

Kérjük csak akkor szavazzon egy fogadóirodára, ha személyes tapasztalata is van.

VoteResults