A Sportingbet-et több okból is ajánlanánk, a legfobb érv azonban kétségkívül a nagyszeru élo fogadási szolgáltatásuk lenne. Nehéz lenne olyan idopontot találni, amikor épp nincs semmilyen élo fogadási lehetoség, a sportok, és a piacok széleskörusége pedig szintén figyelemre méltó.

A cég rövid ido alatt is elképeszto ütemben fejlodött, és az egész világot meghódította köszönhetoen annak, hogy honlapjukat számos nyelvre sikeresen lefordították. Ennek eredményeképpen ma már egy világméretu fogadóirodáról beszélhetünk, széles sportválasztékkal.

Háttér:

Az 1998-ban alapított, és azév októberében a honlapját is beindító Sportingbet rövid ido alatt vált az egész világ egyik legnagyobb online fogadóirodájává. A céget 2001-ben jegyezték be a Londoni Tozsde Alternatív Befektetési Piacán (Alternative Investment Market – AiM). A Sportingbet azóta számos kisebb fogadóirodát is felvásárolt, köztük a SportingOdds.com-ot 2002 júniusában, amellyel egyesülve évekkel késobb létrejött a Sportingbet.com.

A cég jelenleg Aldemey-ben van bejegyezve, a honlapjuk pedig elsosorban az Egyesült Királyságban, és Spanyolországban népszeru.

Oddsok, és piacok:

A Sportingbet oddsai nagyon kedvezoek, rendszeresen a legjobb ajánlatokkal állnak elo, legyen szó akár labdarúgásról, vagy éppen lóversenyrol. Szintén megsüvegelendo, hogy az oddsok szinte minden piacon versenyképesek, Észak-Amerikától egészen az Egyesült Királyságig. Az élo fogadási oddsok már nem ennyire kedvezoek, de még így is sokkal jobbak, mint a legtöbb versenytársé.

Ahogy az egy a honlapját 19 nyelven elérhetové tévo fogadóirodától elvárható, nagyszeru közvetítéseket nyújtanak a mérkozésekrol. Nemcsak a labdarúgás, a lóverseny, és az NFL, de a röplabda, a kézilabda, és a jégkorong kedveloi is kivételes szolgáltatást kapnak. Nehéz lenne olyan futballbajnokságot találni, amely nem szerepel a Sportingbet kínálatában, a nagy mérkozésekre pedig közel 100 fajta fogadást köthetünk.

Honlap:

A Sportingbet honlapja nagyon tetszetos, amely elsosorban egy kék-fehér színkombínációra épít. A legfrisebb élo fogadási események kerültek a honlap középso részére, számos oldalon keresztül böngészhetünk a jelenleg is futó, illetve a közeljövo eseményeinek kínálatában. Valóban az élo fogadási piac a leglenyugözobb része a honlapnak, amely nagyon dinamikus, hiszen az eredmény, és a legfrissebb események hatására folyamatosan változnak az oddsok.

A honlap többi részén állandóan változó grafika tájékoztat a közelgo eseményekrol, és az ingyenes fogadási kínálatról. Szintén elonyös, hogy a Sportingbet a honlap mindkét szélét kihasználja annak érdekében, hogy hirdesse a fogadási lehetoségeket, nem pedig a cég más termékeit próbálja bemutatni a látogatóknak. A honlap közepén hosszú lista alapján válogathatunk a kínálatból.

Ügyfélszolgálat:

A Sportingbet ügyfélszolgálata a hét 168 órájában elérheto. A telefonos, és e-mail elérhetoségen túl élo chat lehetoség is rendelkezésre áll, kérdéseinkre gyors választ kapunk, bármelyik format is választjuk.

15.000 FT KEZDŐ BÓNUSZ

MELYIK A KEDVENC FOGADÓIRODÁJA?

Kérjük csak akkor szavazzon egy fogadóirodára, ha személyes tapasztalata is van.

VoteResults