Általában a cégrol:

A Bet365 egyike a legnagyobb, és legjobb fogadóirodáknak a világon. Gyakorlatilag minden szempont szerint így van ez, elég csak a versenyképes oddsokra, a bo sportkínálatra, és piacokra gondolni, de megemlíthetjük az élo fogadásokat, az ügyfélszolgálatot, és a jelenleg is elérheto ingyenes bónuszrendszerüket.

A Bet365 EXTRA szekciójában promóciók sokaságát találhatja meg, elég csak a labdarúgásban igénybe veheto Bore Draw Cashback-re (ha eredményre fogadunk, és a mérkozés 0-0-val végzodik, visszakapjuk a pénzünket), vagy a lóversenyeknél megjátszható garantáltan legjobb oddsokra gondolni. Ugyanakkor sokaknak az ingyenesen nézheto élo közvetítések jelentik az oldal legnagyobb elonyét, hiszen a bet365 évente több, mint 8000 eseményt közvetít éloben.

A kép minosége kifogástalan, és gyakorlatilag mindig van valamilyen élo közvetítés, amely megkönnyíti az élo fogadásokat. A lóverseny szerelmesei értékelni fogják, hogy bármely brit, és ír versenyt éloben követhetnek, így nehéz is lenne bármilyen kivetnivalót találni.

Új ügyfeleknek szóló ajánlatok:

A regisztrálástól függoen akár 15.000 forint értéku ingyenes bónuszban is részesülhet. Ennek érdekében fizessen be legalább 1500 forintot számlájára.

Fogadási kötelezettség:

Annak érdekében, hogy felhasználhassa bónuszát, legalább egyszer meg kell játszania a számláján lévo pénzt valamelyik tetszoleges sporton, és piacon. A kifizetés érdekében még háromszor kell megjátsztania a számláján lévo pénzt, illetve a kapott bónuszát.

Háttér:

A Bet365 immáron nyugodtan igényt tarthat a világ legjobb fogadóirodájának címére. Leginkább abban különböznek a piacon megtalálható legnagyobb versenytársaktól, hogy a bet365 egyéni vállalkozás, amelyet szinten teljes egészében a Coates család birtokol, az angliai Stoke-on-Trentben bejegyezve. Peter Coates vezérigazgató 1974-ben alapította meg a vállalatot, azonban a mindennapi teendoket már az operatív mukodési vezetoként dolgozó lánya, Denise Coates, és fia, a vezérigazgatóként dolgozó John Coates végzi.

A Bet365 neve korábban Northern Racing volt, amely az észak-nyugati, és közép-angliai kisebb fogadóhelyek összességét foglalta magában. 1990-ben indították be a telefonos fogadási lehetoséget, és látták meg a lehetoséget az online fogadásban. A Bet365-nek manapság már több millió ügyfele, és 1000-nél is több alkalmazottja van, legtöbbjük a Stoke-on-Trent-ben található fohadiszálláson dolgozik.

Oddsok és piacok:

A Bet365 az elképzelheto legszélesebb köru sport-, és piackínálatot nyújtja. Ez a megállapítás nemcsak a sportfogadásokra igaz, de az élo fogadásokra is, amely akkor válik nyilvánvalóvá, ha meglátogatjuk az oldalt, és érzékeljük a mérkozések során állandóan változó oddsokat.

Az oddsok minden sportban nagyon erosek, a Bet365 elkötekezett annak irányában, hogy a leheto legpontosabb oddsokat adja legyen szó akár a Premier League-rol, a spanyol La Ligáról, vagy éppen az UEFA Bajnokok Ligájáról. Érzékelni fogja, hogy az oddsok egyre versenyképesebbekké válnak a kezdo sípszó közeledtével. A lóverseny szerelmesei értékelni fogják a garantáltan legjobb oddsokat.

Honlap:

A Bet365 honlapja az egyik leggyorsabb a piacon, ami nagy segítséget nyújt azoknak az ügyfeleknek, akik csak pár pillanattal a kezdés elott akarják megtenni fogadásukat. Az elrendezés világos, és egyszeru; a legfrissebb élo fogadási lehetoségek határozzák meg az oldalt, az egyéb sportfogadási lehetoségek tömkelege pedig csak egy pár kattintásnyira van. A labdarúgó mérkozésekhez gyors linkeket mellékelnek, így azonnal elérhetové válnak a játékosokkal, vagy a gólokkal kapcsolatos fogadási lehetoségek.

Az elérheto élo közvetítéseknek is köszönhetoen a bet365 oldala nagyon megbízható, a Segítség menüpontban megtalálható élo chat segítségével pedig azonnal választ kaphatunk kérdéseinkre, és esetleges panaszunkra. Az oldal nagyon felhasználóbarát, amely a felhasználók elégedettségének növelése érdekében fejlodik.

Ügyfélszolgálat:

Szintén nagy erossége a fogadóirodának a hét 168 órájában üzemelo ügyfélszolgálata, amellyel kapcsolatba léphet akár élo chat, akár e-mail, vagy éppen az ingyenesen hívható telefonszám segítségével.

Az ügyfélszolgálat számos nyelven elérheto, kérdéseinkre pedig minden esetben gyors választ kapunk. A munkatársak rendkívül felkészültek, ha a panasz kezelésérol van szó.

Regisztrálási kedvezmények:

Akár 15.000 forintos ingyen bónuszt is kaphat, amennyiben regisztrál az oldalon.

Promóciók:
Jelenleg is számos promóciós ajánlat van a bet365-nél.

15.000 FT KEZDŐ BÓNUSZ

MELYIK A KEDVENC FOGADÓIRODÁJA?

Kérjük csak akkor szavazzon egy fogadóirodára, ha személyes tapasztalata is van.

VoteResults